Daten Carlien? "We hebben een datum"

Carlien Cavens heeft “ja” gezegd op het originele verzoek van Victor Campenaerts tijdens de Giro. Campenaerts had voor de rit “Carlien daten?” op zijn borst geschreven.

“Ik was heel verbaasd”, vertelde Carlien aan VTM Nieuws. “Zelf had ik het niet gezien. Ik kwam uit een meeting en zag dat ik allemaal gemiste oproepen en berichtjes had. Op dat moment belde een journalist me, die het hele verhaal deed.”

Pluim 
Carlien kent Victor al langer. Hij heeft nog zwemles aan haar gegeven. Hij had haar een tijdje geleden nog een berichtje gestuurd met de vraag om eens af te spreken. “Ik had daar nog niet op geantwoord, dus ik denk dat hij daarom origineel uit de hoek wou komen. Daarvoor verdient hij wel een pluim.”

Datum
Ondertussen hebben de twee al een datum afgesproken voor de date. Op 2 juni is het zover. Wat ze precies zullen doen, staat nog niet vast. “Ik ben al eens met hem gaan fietsen. Ik vind dat wel leuk, maar ik weet niet of hij daar na de Giro nog zin in zal hebben. Anders kunnen we gewoon iets gaan eten.”