Trouwstoet veroorzaakt opnieuw gevaar

In de buurt rond Antwerpen heeft een vermoedelijke trouwstoet gevaar veroorzaakt op de weg. Jonge mannen zitten door het open raam van verschillende auto’s terwijl ze rijden. Op de E34 in Zwijndrecht loopt een man zelfs op de autosnelweg. De federale wegpolitie wil de zaak onderzoeken aan de hand van de beelden die VTM NIEUWS in handen kreeg.

De mannen zorgen voor een gevaarlijke situatie op de autosnelweg in Zwijndrecht. Het verkeer is vertraagd en een man verlaat zijn wagen en loopt rond op de snelweg. Bovendien zitten verschillende mannen door het open raam, terwijl de auto rijdt. De wagens toeteren en ook in de auto's speelt luide muziek. Ook andere wagens toeteren naar de trouwstoet.

De federale wegpolitie heeft nog geen klachten ontvangen over de stoet en heeft er ook zelf geen weet van. Ze bevestigen wel dat ze een proces verbaal zullen opstellen als blijkt uit de beelden dat de jongeren een overtreding begaan.

Trouwstoet
Getuigen melden aan VTM NIEUWS dat het gaat om een zogenaamde trouwstoet. De stoet werd op twee verschillende plekken gespot in de buurt rond Antwerpen, namelijk in Hoboken en op de E34 in Zwijndrecht. Het is zeker niet de eerste keer dat een trouwstoet in ons land opduikt en overlast veroorzaakt. In april en mei doken beelden op van luidruchtige trouwstoeten in Dilbeek, Gent en Vilvoorde.