Bloemen aan huis van slachtoffers gezinsdrama

In Varsenare hebben verschillende mensen bloemen neergelegd aan het huis van de slachtoffers van het familiedrama. Gisteren probeerde een vrouw zichzelf van het leven te beroven nadat ze haar drie jonge kinderen om het leven had gebracht. De vrouw verschijnt vanmiddag voor de onderzoeksrechter.

De vrouw reed in de nacht van dinsdag op woensdag met opzet tegen een brugpijler in Oostkamp op de E40. Na de mislukte zelfmoordpoging vertelde de vrouw aan de hulpdiensten dat ze haar kinderen iets had aangedaan.

Bij de jonge moeder thuis, in Varsenare, een deelgemeente van Jabbeke, werden de levenloze lichamen van haar drie kinderen teruggevonden, twee jongens en een meisje. Ze zijn vier, twee en enkele maanden oud. Alle hulp kwam voor hen te laat. 

Vader was thuis
De vader van de kinderen was op het moment van de feiten thuis. Hij hoorde pas achteraf wat er gebeurd was en wordt begeleid door slachtofferhulp.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Bekijk ook: