Goodiebag van de Oscars: 200.000 euro

De genomineerden tijdens de Oscars die dit jaar geen gouden beeldje kunnen bemachtigen, hoeven niet met lege handen naar huis. Ze krijgen een goedgevulde goodiebag met een waarde van maar liefst € 200.000. Het lijstje met de inhoud van het geschenktasje is enorm. In de goodiebag zit er onder andere een tiendaagse trip naar Israël ter waarde van € 48.000, een 15-daagse wandeltocht door Japan ter waarde van € 47.790 en een jaar lang onbeperkt toegang tot huur-Audi's van Silvercar ter waarde van € 39.615.

Gezondheid
Er wordt ook aan de gezondheid gedacht van de sterren. In het geschenktasje zit er een fitnessabonnement ter waarde van € 5.539, een lasertechniek die de huid strakker maakt ter waarde van € 4.900, een levenslange voorraad huidverzorgingsproducten van Lizora ter waarde van € 27.039 en een bezoekje aan de Golden Door Spa ter waarde van € 4.240. 

Opmerkelijke cadeaus
Toiletpapier, een ongewoon geschenkje, maar het heeft wel een waarde van €172. De vibrator van Fiera, de ‘Arouser for Her’ met een waarde van € 156 wordt ook voorzien in de goodiebag.

Maar het kan nog gekker, zo blijkt want er wordt ook een “Vampire Breast lift” aangeboden. Dat is een borstvergroting waarbij bloed opnieuw rond de decolleté wordt gespoten. Zo worden de borsten groter en ronder. Het heeft een waarde van €1.192.
Vorig jaar nog zat de O-shot als attentie bij de goodiebag. Bij deze behandeling worden er rode bloedcellen in de clitoris en vagina geïnjecteerd om deze te verjongen.

“Niet duur”
Maar niet alles hoeft een prijs te hebben. Met een waarde van € 13 zijn de zweetpatches voor onder de armen één van de goedkoopste cadeaus uit de goodiebag.