Jill & co naar buiten voor Rode Neuzen Dag

De VTM-weermannen en –vrouwen David Dehenauw, Frank Duboccage, Eva Clockaerts en Jill Peeters ruilen de VTM NIEUWS-studio vanaf morgen even in voor een plaats in de Vlaamse gemeentes, voor Rode Neuzen Dag.

Vanaf woensdag 25 november tot vrijdag 4 december brengen ze elke avond het weerbericht vanop locatie. Ze zetten met een knipoog naar het weer alle plaatselijke acties voor Rode Neuzen Dag en hun initiatiefnemers in het zonnetje. De eerste gemeente waar ze neerstrijken is Keerbergen.

Samen met de organisatoren voorspellen de weergezichten aanstormende lokale acties, verwijzend naar de weersvoorspelling. Daardoor duurt het weerbericht ook twee keer zo lang als normaal.

Rode Neuzen Dag?

Rode Neuzen Dag is een actie van VTM, Qmusic en Belfius om meer psychologische hulp te bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen te doorbreken. Heel Vlaanderen zet zich met verschillende hilarische acties in voor Rode Neuzen Dag en via een simpele sms met de melding ‘Rode Neus” naar 4666 doneer je 1 euro voor het fonds.