Torres stelt fans gerust na harde val

Het gaat weer beter met Fernando Torres na zijn zware val in de wedstrijd tegen Deportivo de la Coruña. De Spaanse spits van Atlético Madrid bleef roerloos op de grond liggen na een luchtduel en werd nadien bewusteloos naar het ziekenhuis gebracht, maar via Twitter liet hij donderdagavond weten dat alles in orde is.

Het was donderdag even schrikken in de slotfase van Deportivo – Atlético. Fernando Torres ging hard tegen de grond na een luchtduel met Alex Bergantinos. Torres bleef roerloos liggen en zijn ploegmaats snelden meteen naar hem toe. De dokters gaven Torres de eerste medische zorgen op het veld en na enkele minuten werd hij ook afgevoerd naar het ziekenhuis.

Atlético Madrid kwam nadien al snel met goed nieuws. Bij de hersenscans werden geen letsels vastgesteld. “De toestand van Fernando Torres is stabiel en hij is bij bewustzijn. Hij blijft een nacht in het ziekenhuis ter observatie.” Ondertussen is hij alweer naar huis.

"Even schrikken"
Even later stelde ook Torres zelf zijn fans gerust via Twitter. “Bedankt voor jullie bezorgdheid en steunberichten. Het was even schrikken. Ik hoop zo snel mogelijk terug te keren.”

Bekijk hier de harde smak tegen de grond van Fernando Torres.