Ticketverkoop WK start 14 september

De Belgische supporters die de Rode Duivels in actie willen zien op het WK in Rusland moeten donderdag 14 september om 11 uur aan de computer zitten, want dan start de officiële ticketverkoop.

Door de winst van de Belgen in de afgelopen interland tegen Griekenland is er eigenlijk geen enkele reden meer voor de supporters om geen tickets te bestellen. Tenzij misschien de prijs. Het goedkoopste ticket voor de poulefase kost je 88 euro. Eenmaal de poulefase voorbij is loopt die prijs op tot 380 euro voor een ticket voor de finale. De duurste tickets voor die finale kosten 920 euro.

De tickets worden in verschillende fases besteld, waarvan de eerste nu donderdag 14 september van start gaat en loopt tot 12 oktober. In die fase komt het niet op snelheid aan – geen Tomorrowland toestanden dus. Iedereen die tickets wil dient zijn aanvraag in en maakt even veel kans om gekozen te worden.

In die eerste fase is het mogelijk om verschillende soorten tickets te bestellen. Zo zijn er de individuele tickets voor een specifieke wedstrijd, de plaatsgebonden tickets voor één bepaald stadion of de ploeggebonden tickets waarmee de supporters een pakket kunnen bestellen dat begint bij drie tickets en kan oplopen tot zeven tickets indien de gekozen nationale ploeg doorstoot tot in de finale.

Tickets bestellen kan via: FIFA.com/tickets