Malinwa begint seizoen met fandag

KV Mechelen heeft vandaag z’n seizoen op gang getrapt met een traditionele fandag. De nieuwe truitjes voor het komende seizoen werden getoond en de spelers liepen rond tussen de supporters om handtekeningen uit te delen.

Malinwa deed met Faysel Rherras nog maar één zomertransfer. Trainer Yannick Ferrera en voorzitter Johan Timmermans vertelden dat er de komende weken één en ander verwacht mag worden. “Het nieuwe KV Mechelen zal nu geboetseerd worden. Er is nog wel wat werk” zei voorzitter Timmermans. “Ik vond dat we vorig seizoen vooral snelheid, scorend vermogen en leiderschap misten, dus hopelijk kunnen we dat in de komende transferperiode oplossen” aldus Yannick Ferrera.

Vanlerberghe naar Club?

Een dossier waar al veel over gezegd en geschreven is, is dat van Jordi Vanlerberghe. De 20-jarige verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan staat nadrukkelijk in de belangstelling van Club Brugge. “Iedereen weet dat Jordi met iets anders bezig is, maar zolang hij hier is zal hij zeker positief blijven. Maar ik denk toch dat we de komende dagen meer duidelijkheid mogen verwachten.”