Mourinho laat deur open voor Zlatan

De deur van Old Trafford is nog niet helemaal dicht voor Zlatan Ibrahimovic. Trainer José Mourinho staat open voor een terugkeer van de Zweedse spits wanneer die weer is hersteld van zijn zware knieblessure.

Man U is momenteel op stage in de Verenigde Staten. Op een persconferentie voor de oefenmatch tegen LA Galaxy liet Mourinho zijn licht schijnen over de situatie van Ibrahimovic. “We zijn continu in gesprek en praten open over de opties. Ik sta zeker open voor zijn terugkeer.”

De 35-jarige Ibrahimovic tekende een jaar geleden bij Manchester United en was er het voorbije seizoen een van de sterkhouders. Hij maakte 28 doelpunten in 46 wedstrijden, maar liep in april een zware knieblessure op in de kwartfinales van de Europa League tegen Anderlecht. Daardoor staat hij zeker een half jaar aan de kant.

Romelu Lukaku
Het contract van Ibrahimovic liep na het seizoen af en Man U heeft dat niet verlengd. Het haalde met Romelu Lukaku ondertussen wel al een nieuwe spits. De Engelse topclub betaalde zo’n 85 miljoen euro voor de Rode Duivel aan Everton. Daarmee is Lukaku de duurste Belgische voetballer ooit.