KV Oostende blijft achter met 0 op 9

KV Oostende heeft zijn start compleet gemist. De Kustboys gingen in eigen huis kopje onder tegen Waasland-Beveren. De 0-3-eindstand stond bij de rust al op het scorebord. KVO heeft na drie speeldagen nog geen enkel punt, Waasland-Beveren doet het beter met vijf op negen.

Oostende wilde zich voor eigen publiek herpakken, maar kreeg al vroeg in de match een eerste tik te verwerken. Doelman Proto laat de bal tussen zijn vingers glippen en Ampomah kan de 0-1 zo in een leef doel binnen leggen.

Nog geen tien minuten later opnieuw comedy capers in de defensie van Oostende. Tomasevic gleed weg, de bal kwam zo in de voeten van Gano terecht die Proto omzeilde en de 0-2 binnen tikte. Nog voor de rust kreeg KVO nog een derde goal tegen, opnieuw eentje van Gano.

Yves Vanderhaeghe zag dat het niet goed was en wisselde bij de rust Banda en Jali voor Vandendriessche en Jonckheere. KV Oostende ging nadrukkelijk op zoek naar haar eerste competitiegoal van het seizoen, maar de bal wilde er niet in en Waasland-Beveren hield stand. KVO begint zo dramatisch aan het seizoen. Het heeft na drie speeldagen nog geen enkel punt en kon nog geen enkele keer scoren.  

Door: Viona Daelemans