Hazard: "Chelsea verlaten? Nooit!"

Heel wat topvoetballers vermaakten zich donderdag met een avondje NBA in de O2 Arena in Londen. Onder hen Rode Duivels Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Die laatste krijgt van een supporter de opmerking om Chelsea niet te verlaten. Het antwoord van Hazard? “Nooit!”

Hazard ligt nog twee en een half jaar onder contract bij Chelsea, maar wordt ook gelinkt aan Real Madrid. In Londen ligt een nieuw contract klaar, al wacht Hazard nog even met tekenen. “Eerst moet Thibaut (Courtois) tekenen, daarna zal ik dat doen”, zei hij aan Mirror Football.

In de O2 Arena in Londen vond donderdag voor de gelegenheid een NBA-wedstrijd plaats tussen de Boston Celtics en de Philadelphia 76ers. Hazard maakte er onder meer kennis met de voormalige basketbalspeler Dikembe Mutombo. Dat leverde dit leuke plaatje op.

Naast Hazard en De Bruyne woonden er nog enkele Rode Duivels de NBA-wedstrijd tussen Boston Celtics en de Philadelphia 76ers bij. Ploegmaats en goede vrienden Jan Vertonghen, Mousa Dembélé en Toby Alderweireld zagen Boston winnen met 114-103.

Look who I have bumped into at #NBALondon #Spurs #Celtics #76ers

Een bericht gedeeld door tobyalderweireld (@tobyalderweireld) op