Fellaini blijft langer bij United

Manchester United heeft onlangs de optie in het contract van Rode Duivel Marouane Fellaini gelicht, waardoor de middenvelder tot medio 2018 onder contract ligt op Old Trafford. Dat maakte de club donderdagvoormiddag bekend.

De vorige overeenkomst van Big Fella bij de Mancunians liep eind dit seizoen af en met de verlenging probeert United de marktwaarde van de 29-jarige Fellaini te beschermen. Zonder contractverlenging zou Fellaini op het einde van het seizoen transfervrij kunnen vertrekken. Ook United-coach José Mourinho zou op de verlenging aangedrongen hebben, omdat de Portugees de Rode Duivel tijdens de wintermercato liever niet ziet vertrekken. Dinsdag sprong Fellaini na zijn treffer tegen Hull in de League Cup nog in de armen van zijn Portugese coach. 

Marouane Fellaini streek in 2013 neer in Manchester, dat hem destijds overnam van Everton. In de Belgische competitie verdedigde de middenvelder de kleuren van Standard Luik. Disclaimer: Belga signaleert elke dag berichten met belangrijk of opvallend nieuws uit andere media. Deze berichten krijgen het trefwoord PRESS mee. Belga kan evenwel nooit verantwoordelijk gesteld worden voor deze berichtgeving gebracht door andere media. Gelieve steeds de juiste bron te vermelden bij deze door Belga verspreide informatie.