Donnarumma in tranen na spandoek fans

Komt het ooit nog goed tussen Gianluigi Donnarumma en de supporters van AC Milan? De 18-jarige doelman en jeugdproduct van de club werd woensdag opnieuw uitgefloten na nieuwe geruchten over een mogelijk vertrek. De kritiek van de fans kwam duidelijk hard aan bij Donnarumma, want hij barstte na de wedstrijd tegen Verona in tranen uit.

Het is vorige zomer allemaal misgelopen. Donnarumma wilde aanvankelijk zijn contract bij Milan niet verlengen, tot groot ongenoegen van de supporters van de Rossoneri. Uiteindelijk verlengde hij toch tot 2021. De afgelopen dagen verschenen er in de Italiaanse media opnieuw berichten over een mogelijk vertrek van Donnarumma. Geruchten die volgens AC Milan niet kloppen, maar die wel in het verkeerde keelgat schoten bij de supporters.

Zij floten Donnarumma tegen Verona een hele tijd uit en hadden een spandoek bij waar het volgende op stond: “Morele druk voor zes miljoen euro per jaar en je bent een parasiet. Vertrek nu, ons geduld is helemaal op.” Donnarumma moest na het zien van het spandoek opgepept worden door Leonardo Bonucci. Dat gebeurde nog voor de wedstrijd.