Club wint intens duel van Antwerp

Club Brugge wint met het kleinste verschil van Antwerp. In een potige wedstrijd, scoorde Decarli in de eerste helft het enige doelpunt van de namiddag. Club blijft zo autoritair leider met een 30 op 33. Antwerp blijft ondanks de nederlaag sowieso in de topzes na deze speeldag.

Antwerp zakte met vertrouwen af naar Club Brugge, want het verloor buitenshuis nog maar één keer dit seizoen. In een viriele eerste helft waren er meer duels dan kansen te bespeuren. Tot tien minuten voor de rust De Bock uithaalde met een stevige trap. Corryn haalde de bal nog spectaculair van de lijn maar Decarli stond goed geplaatst om in de herneming binnen te tikken: 1-0 bij de rust.

In de tweede helft krijgt Club al snel de kans om op een veilige 2-0 te komen, maar Wesley kopte volledig vrijstaand over de kooi van Bolat. Nog geen twee minuten later krijgt Haroun aan de overzijde de mogelijkheid op 1-1, maar ook hij kopt hoog over. De duels en de fouten stapelden zich verder op in een nerveuze tweede helft, waarin Antwerp het dichtst bij een doelpunt komt. Gescoord wordt er niet meer en zo houdt Club de zege thuis na een spannende strijd.