Club - Charleroi afgelast, halve finales uitgesteld

De bekerwedstrijd tussen Club Brugge en Charleroi is afgelast, dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. De grasmat in Jan Breydel is onbespeelbaar door de hevige regenval en sneeuw van de voorbije dagen. De wedstrijd zal nu worden afgewerkt op 16 januari, de halve finales worden uitgesteld. 

De grasmat in Brugge had afgelopen weekend al zwaar te lijden onder de sneeuw. De competitiematch tegen Lokeren kon uiteindelijk doorgaan. Maar het is de voorbije dagen blijven sneeuwen en regenen en dat heeft niet veel goed gedaan aan het veld. Dat staat nu vol met plassen. Onbespeelbaar dus. 

Halve finales verschuiven
De kwartfinale tussen Club Brugge en Charleroi moet dus op een ander tijdstip gespeeld worden. Door de overvolle kalender was het niet zo evident een nieuwe datum te vinden, maar de Pro League heeft nu beslist om de kwartfinale te laten doorgaan op dinsdag 16 januari om 20u45.

De halve finales van de Croky Cup, die oorspronkelijk op 16 en 17 januari zouden plaatsvinden, schuiven twee weken op. De heenwedstrijden worden gespeeld op 30 en 31 januari, de terugwedstrijden op 6, 7 of 8 februari. De loting voor die halve finales vindt nu donderdag plaats om 17 uur.