"Principeakkoord met Maes"

Peter Maes heeft een principeakkoord met Lokeren over een contractverlenging, en dit aan flink verbeterde voorwaarden. Dat heeft de perschef van Lokeren, Herman Vandeputte, laten weten aan VTMNIEUWS. Peter Maes is sinds 2010 aan de slag bij de Waaslanders en trok de interesse van verschillende topclubs.

Maes, die binnen een maand 50 jaar wordt is bezig aan zijn vierde seizoen bij Lokeren. Daarvan haalde hij drie keer play off 1 en won hij twee maal de Beker van België. Hij slaagde erin om Lokeren op eenzelfde hoog niveau te laten spelen. Hij lanceerde ook verschillende jonge talenten zoals Hans Vanaken, Laurens De Bock (nu Club Brugge) en Derrick Tshimanga (nu Racing Genk).

Maes stond lange tijd in de belangstelling van verschillende topclubs. Voorzitter Roger Lambrecht maakte er echter nooit een geheim van dat hij Maes wilde behouden voor Lokeren. De persverantwoordelijke meldt nu dat er een principeakkoord is. “Voorlopig is het contract nog niet getekend, maar  ik verwacht niet dat ze nog een kink in de kabel zal komen.” 

 

114 keer gelezen