Najar verlengt bij Anderlecht

Andy Najar heeft zijn contract bij landskampioen Anderlecht verlengt tot 2018. De 21-jarige polyvalente middenvelder brak dit seizoen door bij paars-wit. Hij speelde al 23 wedstrijden en scoorde daarin 2 doelpunten. “Ik ben heel blij met het vertrouwen dat de club in mij stelt” verklaarde een dolgelukkige Najar.

De Hondurese middenvelder kwam in januari 2013 over van het Amerikaanse DC United en groeide dit seizoen uit tot een vaste waarde bij Anderlecht. Manager Herman Van Holsbeeck is dan ook bijzonder tevreden met de contractverlenging. “Gezien de stijgende prestaties van Najar en zijn voorbeeldige mentaliteit verdient de speler dit. De speelstijl van Andy past bovendien bij onze club.” 

Er zou al interesse geweest zijn van buitenlandse clubs, maar hij kiest ervoor om zijn contract te verlengen. “Deze contractverlenging is een blijk van appreciatie en respect voor mijn inzet” aldus Najar. “Gezien zijn ontwikkeling van de laatste maanden is hij een meerwaarde voor dit elftal” verklaarde Van Holsbeeck ook nog. Najar zal deze zomer ook te zien zijn op het WK in Brazilië, waar hij met Honduras uitkomt in groep E. Tegenstanders zijn Frankrijk, Zwitserland en Ecuador. 

 

320 keer gelezen