Geraerts twee matchen geschorst

OH Leuven moet middenvelder Karel Geraerts twee matchen missen. Hij moet ook een boete van 400 euro betalen. Geraets kreeg rood na een tackle met twee voeten vooruit op Bergen-speler Diandy. OH Leuven mist Geraerts in de komende twee wedstrijden in Play-off 3 tegen Bergen.

Het bondsparket had een schorsing van twee wedstrijden voorgesteld, maar dat werd geweigerd. Vandaag oordeelde de Geschillencommissie dat het voorstel niet moest worden ingekort. Zeker gezien het verleden dat Geraerts heeft. “Op 18 maart jongstleden werd de speler nog disciplinair gestraft en ook zijn verder verleden is disciplinair gevuld” aldus de Geschillencommissie. De procureur van het Bondsparket had het over “een maandabonnement op de Geschillencommissie voor de heer Geraerts.”

Ondanks de schorsing heeft OH Leuven de beste papieren om Play-off 3  te winnen. Na twee wedstrijden heeft het zes punten voorsprong op Bergen. Als het volgende week thuis wint, dan zijn de Leuvenaars zeker van deelname aan de eindronde met 3 tweedeklassers.  

 

 

 

 

94 keer gelezen