Januzaj scoort voor Man United

Manchester United is met 0-4 gaan winnen op het veld van Newcastle United. Adnan Januzaj scoorde het vierde doelpunt voor de Red Devils.

Bij Man United stond Marouane Fellaini opnieuw in de basis. Hij liet zich in de eerste helft zowel in positieve als in negatieve zin opmerken. Na 10 minuten controleerde hij een corner met de borst en haalde hard uit. De doelman moest alles uit de kast halen om de poging van de Rode Duivel uit doel te houden. Halfweg de tweede helft deelde Fellaini een elleboogstoot uit en ontsnapte aan rood. Adnan Januzaj begon op de bank, maar mocht al na 18 minuten invallen voor de geblesseerde Young.

Kort voor de rust scoorde Mata het eerste doelpunt. Hij krulde een vrije trap schitterend in de kruising. Vlak na de pauze was Mata daar opnieuw. Hij legde een voorzet van Chicharito simpel binnen. Na 65 minuten was de klus helemaal geklaard voor United. Een goeie aanval begon bij Januzaj en het was uiteindelijk Chicharito die de 0-3 binnentikte. In blessuretijd was Januzaj afwerker van dienst. Na een subliem hakje van Mata trapte de Kosovaarse Belg de 0-4 binnen. Het is al het vierde competitiedoelpunt voor de 18-jarige Januzaj.

 

 

 

126 keer gelezen