Mirallas beslissend voor Everton

Everton won vanmiddag op het veld van rode lantaarn Fulham met 1-3. Lukaku speelde de hele wedstrijd, Mirallas viel tien minuten voor tijd in en besliste de wedstrijd met een doelpunt. Everton profiteert met deze overwinning optimaal van het puntenverlies van Arsenal.

Tegen de laatste in de stand hadden de Toffies het aanvankelijk niet makkelijk. De bezoekers probeerden wel, dat zag je aan hun overwicht in balbezit, maar Fulham kon rekenen op een stugge defensie en een sterke Stockdale in doel.  

Net na rust kwam Everton dan toch op voorsprong. Stockdale werkte een schotje van Naismith nog al ongelukkig in eigen doel. Een verdiende voorsprong voor Everton, maar twintig minuten later trapte Dejagah de gelijkmaker fraai in doel.

Everton kon opnieuw beginnen en dat deed het uitstekend met als uitblinker Kevin Mirallas. De Rode Duivel gaf zich volledig en hij beloonde zichzelf met een doelpunt na een steekpass van McGeady.

 

Drie minuten voor tijd zette Naismith de eindscore op het bord op aangeven van Lukaku en Mirallas. Everton doet zo een uitstekende zaak in het klassement. De Toffies staan op de vijfde plek, slechts vier punten achter Arsenal dat vierde staat. Die plek geeft recht op een ticket voor de Champions League. 

389 keer gelezen