Chelsea krijgt tik van Crystal Palace

Chelsea deed vanmiddag een slechte zaak in de Premier League. The Blues verloren met 1-0 van Crystal Palace door een owngoal van John Terry. Eden Hazard stond negentig minuten op het veld maar had zijn dagje niet.

Het Chelsea dat vorige week Arsenal met 6-0 vernederde, was nergens te bespeuren en Crystal Palace liet zich niet onopgemerkt. De eerste helft was er wel een om snel te vergeten.

Vroeg in de tweede helft zorgde een owngoal voor de definitieve beslissing van de wedstrijd. John Terry kopte een bal ongelukkig voorbij zijn eigen doelman Cech. De spelers van Chelsea protesteerden nog hevig omdat Palace-verdediger Ledley de bal nog met zijn hand zou hebben geraakt, maar daar luisterde de scheidsrechter niet naar.

Chelsea probeerde nadien nog de weg naar het doel te zoeken, maar die zoektocht was moeilijk. Eden Hazard was in de slotfase wel nog dichtbij de gelijkmaker. Crystel Palace hield zich staande en zorgde zo voor en verrassende nederlaag van Chelsea.

Het team van José Mourinho staat momenteel nog aan de leiding in de Premier League met één punt voorsprong op Liverpool en drie op Manchester City, maar beide teams moeten morgen en vandaag nog spelen. 

94 keer gelezen