Hazard klaar, zorgen bij Club en Genk

Morgen openen Club Brugge en Lokeren de strijd in play-off 1, maar voor Club begint die strijd zonder Brandon Mechele. De verdediger van blauw-zwart staat twee tot drie weken aan de kant met een spierscheur in de dij en mist zo al zeker de wedstrijden tegen Lokeren en Anderlecht.

Zulte Waregem kan dan weer opgelucht ademhalen, want Thorgan Hazard raakt normaal gezien op tijd fit. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Gisteren bleef hij nog thuis van de training omdat hij zich wat grieperig voelde, maar vandaag werkte hij een licht aangepast programma af. De wedstrijd van zaterdag tegen Genk komt normaal gezien niet in gevaar.

In die wedstrijd tussen Essevee en Genk, zullen de Limburgers het zoals bekend moeten doen zonder Jelle Vossen. Hij heeft nog steeds heel wat last van een scheurtje in de kuit. Ook in de verdediging zit Emilio Ferrera met enkele problemen. Zowel Kara, Koulibaly als Walsh moeten vanuit de tribune toekijken omdat zij nog een schorsing uitzitten. Toch nog een positief puntje: doelman Köteles is na heel wat weken inactiviteit weer fit.  

138 keer gelezen