Mertens niet lang out

Dries Mertens viel zondag geblesseerd uit in de wedstrijd tegen Fiorentina. De Rode Duivel moest al tien minuten na zijn invalbeurt het veld verlaten met een enkelblessure. Vandaag ging Mertens onder de scanner en daaruit bleek dat hij slechts een enkelverstuiking heeft, waardoor hij niet lang out is. Zijn club Napoli meldt wel dat hij woensdag in de wedstrijd tegen Catania aan de kant blijft.

Mertens kreeg vorige week in de wedstrijd tegen Porto een zware trap en begon daarom gisteren op de bank bij Napoli. Na 76 minuten mocht hij invallen, maar lang kon hij daar niet van genieten. Na een tackle van Savic kwam Mertens slecht neer en sloeg hij zijn enkel om. Hij moest meteen vervangen worden.

Napoli verloor uiteindelijk de wedstrijd met 0-1. Joaquin scoorde drie minuten voor het einde van de wedstrijd de enige treffer van de avond. Fiorentina nadert door deze overwinning tot op zeven punten van Napoli dat derde staat in het klassement. Juventus staat stevig aan de leiding met veertien punten meer dan nummer twee AS Roma en twintig punten meer dan Napoli. Roma speelde wel een wedstrijd minder.

193 keer gelezen