Robben tot 2017 bij Bayern

Arjen Robben heeft zijn contract bij Bayern München met twee jaar verlengd. De 30-jarige Nederlandse international ligt nu tot juni 2017 onder contract bij de Duitse topclub.

“Ik ben heel blij met dit nieuwe contract” zegt Robben op de website van Bayern. “Ikzelf en mijn familie voelen ons hier heel goed en ik kijk ernaar uit om nog heel wat successen te boeken met Bayern.” Robben speelt sinds 2009 voor Bayern. Hij won er onder meer drie landstitels, drie Duitse bekers, de Champions League en het WK voor clubs. Toch lijkt zijn honger nog niet gestild. “Ik wil met Bayern nieuwe titels najagen” aldus Robben.

Bayern-topman Karl-Heinz Rummenigge is heel blij met de contractverlenging van de flankspeler. “Arjen is een topspeler die bewezen heeft hoe belangrijk hij is voor Bayern in de Champions League-finale van vorig jaar (Robben scoorde het winnende doelpunt). Arjen is een belangrijke schakel in onze ploeg en zal dat nog enkele jaren blijven”  besluit Rummenigge. Bij Bayern München staat ook Daniel Van Buyten nog tot eind dit jaar onder contract.

 

51 keer gelezen