Kalender play-offs bekend

Daarnet heeft de Pro League de kalender voor de Play Offs bekend gemaakt. Standard, Club Brugge, Anderlecht, Zulte Waregem, Lokeren en Racing Genk maken onder elkaar uit wie kampioen wordt. Play Off 1 start op vrijdag 28 maart met Club Brugge-Lokeren. Een dag later staat al meteen Standard-Anderlecht op het programma. Racing Genk-Zulte Waregem sluit de eerste speeldag van POI op zondag af.

In Play Off 2 is dit de samenstelling van de twee groepen. In groep A zitten AA Gent, Lierse, Oostende en Waasland-Beveren. Groep B bestaat uit KV Kortrijk, Cercle Brugge, Charleroi en KV Mechelen. De winnaars van beide groepen nemen het daarna tegen elkaar op om uit te maken wie Play Off 2 wint. De winnaar mag het dan opnemen tegen de nummer 4 of 5 uit Play Off 1 met een Europees ticket als inzet.

In Play Off 3 nemen OH Leuven en Bergen het maximaal  vijf keer tegen elkaar op. OH Leuven begint met een voorsprong van drie punten. De winnaar van Play Off 3 speelt daarna in de eindronde met drie tweedeklassers voor een ticket om in eerste klasse te blijven. 

171 keer gelezen