Tony Watt naar B-kern na interview

Lierse verwijst zijn spits Tony Watt naar de B-kern. Dat komt door een interview met de aanvaller in Gazet Van Antwerpen en Het Belang Van Limburg. Daarin haalde Watt zwaar uit naar zijn trainer Stanley Menzo.

Een artikel dat in slechte aarde viel bij het bestuur van de club. “Lierse heeft duidelijke afspraken met de verschillende media over hoe interviewaanvragen en –afspraken verlopen. De club werkt daar ook honderd procent in mee. Dit interview werd echter door de speler in kwestie op eigen houtje geregeld met de krant, zonder medeweten van de club. De inhoud van het artikel is voor de club onaanvaardbaar. Er werd daarenboven ook nooit om een reactie hierop gevraagd bij de club”, reageert de club op zijn website.

“Zonder op de details van het interview verder in te gaan, wil de club wel zeker de uitspraak van Tony Watt ontkrachten dat er ooit sprake zou geweest zijn van een slag van coach naar speler. Dit wordt ook bevestigd door andere spelers. De club heeft beslist om Tony Watt met onmiddellijke ingang naar de B-kern te verwijzen en dit voor onbepaalde duur.”

517 keer gelezen