Jan Vertonghen onder vuur

Jan Vertonghen kende al betere momenten in zijn carrière als profvoetballer. Door enkele mindere prestaties komt de Rode Duivel onder vuur te liggen in de Britse media en bij de supporters van Tottenham. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Afgelopen weekend speelde Vertonghen geen al te beste wedstrijd tegen Chelsea (4-0-verlies). Hij lag onder andere aan de basis van de zware nederlaag door een ongewilde assist te geven aan Eto’o die zo de score opende.

De Daily Mail, een Britse krant, is kritisch voor de Rode Duivel: “Hij is de beste verdediger van Tottenham, maar heeft dit seizoen nog niet de vorm van vorig seizoen te pakken. Hij lijkt ontevreden over zijn positie als linksback en lijkt in niets meer op de superspeler die Ajax verliet.”

De krant heeft het ook over de geruchten dat Vertonghen Tottenham zou verlaten als de club zich niet kan plaatsen voor de Champions League. Vooral het feit dat de Rode Duivel die geruchten niet, of te weinig ontkent, leidt tot heel wat ongenoegen bij de supporters van de Spurs. 

224 keer gelezen