Eden Hazard: koning van de assists

Eden Hazard leidde deze namiddag zijn ploeg naar de overwinning op het veld van rode lantaarn Fulham. De Rode Duivel deelde twee assists uit. Man van de match was André Schürrle met een hattrick.

Van de eerste helft moeten we maar weinig onthouden. Chelsea leek nog niet uitgerust na de Champions Leaguewedstrijd van afgelopen week tegen Galatasaray. Een schot van Torres zorgde voor de meeste dreiging.

De tweede helft was het tegenovergestelde van de eerste. Vooral de tandem Hazard-Schürrle zorgde voor spektakel. De Duitser scoorde drie keer en Hazard gaf twee keer een assist. Fulham speelde weinig klaar.

Een kwartier voor tijd viel er toch nog een doelpunt uit de lucht voor de thuisploeg. Heitinga kon na een vrije trap de bal binnentrappen.

Leider Chelsea wint dus makkelijk van de laatste in de stand en behoudt zo zijn leidersplaats. De Blues hebben nu vier punten voorsprong op Arsenal en zes op Manchester City. Voor Fulham wordt het moeilijk om ook volgend jaar  in de Premier League te blijven.

196 keer gelezen