Racing Genk belooft happy hour

Als Racing Genk zich donderdag weet te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League, gaat het zijn supporters een uur lang trakteren. Dat kondigt de club aan op de teamwebsite.

“Vorige week donderdag wisten we ons op het Russische veld van Saturn te verzekeren van een goede uitgangspositie om de achtste finales van de UEFA Europa League te bereiken. Mochten we ons donderdag bij de laatste zestien scharen, zou dat de eerste keer in de clubgeschiedenis zijn. En dus zou een feestje op zijn plaats zijn. Daarom dat KRC Genk alle aanwezige supporters trakteert op één uur gratis drank tijdens een Happy Hour.”

Genk speelde vorige week 0-0 gelijk tegen het Russische Anzji in de heenwedstrijd van de zestiende finales van de Europa League. De Limburgers hebben zo de meeste kansen om door te stoten in Europa.

Racing Genk lijkt met dit initiatief een charmeoffensief te starten voor zijn supporters. Die hadden de laatste weken heel wat kritiek op het bestuur, met een kassei door het raam van algemeen directeur Dirk Degraen als triest hoogtepunt.  

338 keer gelezen