Fellaini krijgt positieve reacties

Marouane Fellaini speelde afgelopen weekend zijn eerste wedstrijd voor Manchester United sinds begin december en maakte meteen indruk. Dat ontging ook Man United-coach David Moyes en ploegmaat Wayne Rooney niet, schrijft Sporza op zijn website.

“Fellaini voegt iets extra’s toe aan dit team”, zegt Moyes. “Ik ben erg tevreden over zijn prestatie van afgelopen weekend. Door zijn aanwezigheid kan ik anders voetballen. Misschien had hij moeten scoren, maar dat komt nog wel als hij wat meer matchritme heeft.”

Ook ploegmaat Wayne Rooney sprak vol lof over de Rode Duivel: “Hij deed het uitstekend vandaag. Fellaini is ook een speler met specifieke kwaliteiten die uniek zijn in onze kern. Hij is groot en enorm sterk en heerst op het middenveld.”

“Daarbij komt nog eens zijn loopvermogen waardoor hij het hele veld kan bestrijken”, vult Rooney aan. “Zijn prestatie was echt goed. Zeker als je weet dat het zijn eerste partij sinds lang was.”

Ook de Britse pers bejubelde de middenvelder. “Hij werd als flop bestempeld, maar tegen Crystal Palace liet Fellaini zien dat hij United wel degelijk iets kan bijbrengen”, stond op Britse nieuwssites. 

111 keer gelezen