Liverpool wint spektakelstuk

Simon Mignolet kreeg het gisteren zwaar te verduren tegen Swansea City. De doelman van Liverpool moest zich drie keer omdraaien, maar toch wonnen de Reds met 4-3. Liverpool blijft zo vierde in het klassement, vier punten achter leider Chelsea.

De thuisploeg begon aanvallend aan de wedstrijd en na drie minuten kwam ze op voorsprong via Sturridge. Liverpool hield het overwicht en na twintig minuten stond het 2-0 met dank aan Henderson. De klus leek geklaard, maar Swansea vocht terug.

In vijf dolle minuten hing het de bordjes terug gelijk na doelpunten van Shelvey en Bony. Mignolet was kansloos. Sturridge bracht Liverpool wel nog op voorsprong vlak voor de rust.

In het begin van de tweede helft kon Bony de bezoekers terug langszij brengen. Hij lokte een overtreding uit in het strafschopgebied en Skrtel haalde hem onderuit. Bony zelf zette de strafschop feilloos om.

Een kwartier voor tijd kon Henderson Liverpool dan toch de overwinning schenken door zijn tweede van de avond binnen te tikken. Liverpool wint met 4-3 van Swansea City en houdt zo haar titeldroom levend. 

52 keer gelezen