Atlético dicht bij kwartfinales CL

Atlético Madrid ging gisteren met 0-1 winnen op het veld van AC Milan. Doelman Thibaut Courtois zorgde mee voor de overwinning dankzij enkele geweldige saves. De Rojiblancos doen met deze zege een uitstekende zaak in de verderzetting van hun Europese campagne. 

In de eerste helft trok Milan het spel naar zich toe. De Rossoneri creëerden enkele goede kansen voor Kaka en Poli, maar zij botsten telkens op een beresterke Courtois. Net voor rust mocht Balotelli zijn kans wagen, maar ook hij geraakte niet voorbij de Rode Duivel. 

Op het uur kreeg Kaka nog een grote kans, maar de bal wilde er niet in. Nadien begon Atlético het spel over te nemen en de Rojiblancos creëerden verschillende kansen na elkaar. Een kleine tien minuten voor tijd kon Diego Costa dan toch het belangrijke uitdoelpunt scoren. Hij kopte een hoekschop krachtig binnen en zette zo de 0-1 op het scorebord. 

Atlético wint dus met 0-1 op het veld van AC Milan en staat zo met één been in de kwartfinales van de Champions League voetbal. 

52 keer gelezen