Spelers AA Gent zwijgen

De spelers van AA Gent weigerden na afloop van de wedstrijd tegen Lokeren om interviews te geven aan een deel van de pers. Dat schrijft voetbalkrant.com. “Een beslissing die ze blijkbaar zaterdag in groep namen”, zegt trainer Rednic, die zelf niet op de hoogte was van de actie. AA Gent speelde vanmiddag 1-1 gelijk tegen Lokeren.

De spelers gingen één voor één naar de kleedkamer en zwegen in alle talen tegen een deel van de journalisten die op hun reactie stonden te wachten. Coach Rednic gaf in zijn interview aan dat hij niet op de hoogte was van de actie. “Gisteren hebben ze samengezeten en blijkbaar hebben ze die beslissing genomen.”

Rednic gaat alles behalve akkoord met die beslissing: “De laatste tijd werd vooral negatief geschreven over Gent, maar de pers is de verbinding tussen de supporters en de spelers. Ik kan hier dus niet mee akkoord gaan.”

Ook manager Michel Louwagie fronste  zijn wenkbrauwen bij de beslissing van de spelers. “Een gevecht met de pers kan je toch niet winnen. Ik ben wel tevreden dat ze als groep een beslissing namen, maar dit is niet de juiste manier.”

296 keer gelezen