Sabala voor vier jaar naar Club

Valerijs Sabala tekende vrijdag een contract voor vier jaar bij Club Brugge. De Letse international komt pas in juni naar Club en maakt het seizoen af bij zijn huidige club FC Skonto in Letland.

De overeenkomst met Sabala raakte al bekend aan het einde van de voorbije transferperiode, maar beide partijen ondertekenden het contract pas vandaag.

Sabala verheugt zich op zijn komst bij Club Brugge: “Ik ben erg blij met mijn transfer. Dit betekent een grote stap vooruit in mijn nog jonge profvoetballoopbaan. Iedereen uit mijn omgeving gunt me deze kans van harte en ‘voetbalkenners’ zijn er samen met mij rotsvast van overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

Bij FC Skonto scoorde de spits de voorbije 77 wedstrijden 28 keer. “Van spitsen worden er doelpunten verwacht. Ik geef iedere wedstrijd het beste van mezelf en dat zal bij Club Brugge niet anders zijn,” verzekert hij.

Verder kijkt Sabala er enorm naar uit om voor Club te spelen: “Deze club is me als tussenstap op het lijf geschreven. Ik kijk er geweldig naar uit om de komende zomer met een goed gevoel aan mijn uitdaging te beginnen. Mislukken staat niet in mijn woordenboek.”

156 keer gelezen