'Dance with the Devils' tijdens WK

Tijdens het WK voetbal deze zomer organiseert de Koninklijke Belgische voetbalbond (KBVB) voetbalfestivals voor de supporters van de Rode Duivels die thuisblijven. De KBVB tovert het Sportpaleis in Antwerpen, Vorst Nationaal in Brussel en de Spiroudôme in Charleroi om tot helse voetbaltempels, onder de naam ‘Dance with de Devils’.

Deze ochtend maakte Steven Martens, CEO van de KBVB, het initiatief bekend op de radiozender Studio Brussel. “Omdat niet iedereen met de Rode Duivels kan meereizen, wordt Brazilië naar België gehaald. Fans kunnen wedstrijden beleven alsof ze erbij zijn: in de sfeer van een kolkend stadion, met haarscherpe beelden van een gigantisch scherm.”

De voetbalbond werkt hiervoor samen met de radiozenders Studio Brussel en Vivacité. Die twee laatsten zorgen die avonden voor de nodige sfeer en muziek door optredens van verschillende topartiesten.

De voetbalfestivals vinden plaats tijdens de WK-wedstrijden van de Rode Duivels op 17, 22 en 26 juni, tegen respectievelijk Algerije, Rusland en Zuid-Korea. Wie het podium betreedt, maakt de organisatie binnenkort bekend.

Meer informatie vindt u op belgium.belgianreddevils.be.

 

(Afbeelding: belgianfootball.be) 

235 keer gelezen