Eden Hazard scoort hattrick

Eden Hazard speelde vandaag opnieuw een schitterende wedstrijd. In de competitiewedstrijd tegen Newcastle scoorde de Rode Duivel drie keer.

Chelsea dirigeerde de debatten van bij het begin op Stamford Bridge. Na een half uur vond Eden Hazard de netten na een assist van Ivanovic. Een dikke vijf minuten later scoorde de Rode Duivel zijn tweede van de wedstrijd. De teams gingen rusten met een 2-0-voorsprong voor Chelsea.

Eenzelfde beeld in de tweede helft. Newcastle kwam wel verbeten uit de kleedkamer, met twee gele kaarten voor het team als gevolg. In de 63ste minuut ging de bal op de stip voor Chelsea en Hazard kreeg de eer om zijn derde van de middag binnen te trappen. Met succes. Het is de eerste keer dat Hazard een hattrick weet te scoren in de Premier League.

Na zijn geweldige prestaties van de afgelopen wedstrijden, speelde de Rode Duivel zich dus opnieuw in de kijker. Chelsea komt door de overwinning alleen aan de leiding in Engeland. Rechtstreeks concurrenten Arsenal en Manchester City lieten vandaag punten liggen. Arsenal verloor met 5-1 op het veld van Liverpool en Manchester City raakte niet voorbij Norwich (0-0).

182 keer gelezen