Laatste uren transferperiode

Nog enkele uren en de transfermarkt sluit haar deuren. Hier vindt u een overzicht van de laatste ontwikkelingen. 

STANDARD

Standard versterkt zich met aanvaller Jean-Marc Makusu Mundele (21). De Rouches huren hem van Bel' Or Kinshasa tot het einde van het seizoen. Bel' Or is de club waar ook Dieumerci Mbokani doorbrak. Nebosja Kosovic (18) krijgt een contract voor 4,5 jaar. De middenvelder komt over van VK Vojvodina, Servië. Hij wordt wel meteen uitgeleend aan Ujpest.

ANDERLECHT

Anderlecht heeft zijn nieuwe doelman beet. De club huurt Nicaise Kudimbana tot het einde van het seizoen van KV Oostende. Kudimbana speelde in het verleden al voor paars-wit en kent dus de club. Gisteren tekende Charleroi-aanvaller David Pollet een contract tot 2018 bij de club. Paars-wit haalt zo toch nog enkele nieuwe spelers binnen nadat ze eerder al naast Thorgan Hazard en Steven Defour greep.

CERCLE BRUGGE

Cercle Brugge ziet een oude bekende terugkeren. Nuno Reis speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis in Brugge. Cercle huurt de centrale verdediger van het Portugese Sporting Lissabon.

CLUB BRUGGE

Club Brugge versterkte zich de laatste dagen met twee nieuwe spitsen. De Chileen Nicolas Castillo tekent een contract voor 4,5 jaar bij Club met onmiddelijke ingang. Valerijs Sabala uit Letland komt vanaf juni spelen in Brugge tot 2018.

KV MECHELEN

De transfer van Jonathan Legaer is officieel in kannen en kruiken. Legaer tekent een contract tot het einde van het seizoen bij Malinwa net zoals Lamisha Musonda die overkomt van Chelsea. Beide heren speelden in het verleden ook voor Anderlecht.

KV OOSTENDE

KV Oostende verhuurt doelman Kudimbana aan Anderlecht. Fede Vico maakt de omgekeerde beweging. Hij speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis bij de kustploeg.  

KAA GENT

Uros Vitas (21), belofte-international uit Servië, tekent een contract voor 3,5 jaar bij Gent. De verdediger komt over van Rad Belgrado. Vitas is daarmee de zesde wintertransfer van de Buffalo's.

OH Leuven 

OHL leent Jordy Croux van Racing Genk. Croux is een jeugdproduct van Genk en zal nu het seizoen volmaken bij de Leuvenaars.

Charleroi

Ook Charleroi heeft twee nieuwe spelers: Dieumerci Ndongola (22) en Cédric Frauré (34). Charleroi neemt middenvelder Ndongola over van derdeklasser UR La Louvière Centre. Hij tekende een contract voor twee seizoenen met optie tot verlenging.  De transfervrije aanvaller Frauré komt over van het Franse Guingamp en tekende voor zes maanden.

 

218 keer gelezen