Nicolas Castillo in Brugge

Nicolas Castillo is aangekomen in Brugge. De Chileense spits legt morgen zijn medische en fysieke testen af bij Club Brugge. Club zou zo’n drie miljoen euro neerleggen voor hem.

De nieuwste aanwinst van Club Brugge landde gisteren in België. Na zijn aankomst in Zaventem reed hij naar het kasteel van Bever waar Club-voorzitter Bart Verhaeghe hem ontving. Die was enorm blij met de komst van de spits.

Castillo nam ook even contact op met ex-Club Brugge-speler Carlos Bacca. Hij verkreeg zijn contactgegevens via Bryan Rabello, een Chileense speler bij Sevilla, de nieuwe ploeg van Bacca. Die laatste vertelde Castillo dat Club “een warme club met enthousiaste supporters is” en dat hij zeker een goede keuze maakte.

Na de ontmoeting in Bever trok Castillo richting Brugge waar Michel Preud’homme hem verwelkomde. De coach stond erop de nieuwe spits zelf te ontvangen in zijn nieuwe thuisbasis. Morgen legt hij er zijn medische en fysieke testen af. Als alles in orde is, kan hij nadien zijn contract tekenen bij Club Brugge.

Nicolas Castillo komt over van het Chileense Universidad Catolica. Hij moet het spitsenprobleem bij Club proberen oplossen. Vorig jaar op het WK voor min 20-jarigen was de spits nog goed voor vier doelpunten in evenveel wedstrijden.

(Foto: www.clubbrugge.be

188 keer gelezen