Januzaj loopt een blauwtje bij date

Adnan Januzaj maakte afgelopen weekend kennis met de keerzijde van het succes: de Britse tabloids. The Sun pakte uit met het verhaal van een 25-jarige studente die geen al te beste herinneringen had aan een afspraakje met de 18 -jarige aanvaller van Manchester United.

Adnan Januzaj tekende een dikke maand geleden een contractverlenging bij de Engelse landskampioen Manchester United. Met dat nieuwe contract verdient hij zo’n 376.000 euro per maand. Genoeg geld dus voor een chique etentje zou je denken. Maar voor Melissa McKenzie verliep dat toch even anders.

McKenzie vertelt aan de Britse tabloid The Sun dat ze “in heel haar leven nog nooit zo’n gierig iemand tegenkwam”. Volgens haar kwam Januzaj opdagen in een joggingbroek en nam hij haar mee naar de goedkope restaurantketen Nando’s. Daarna keken ze samen op een hotelkamer naar ‘The X Factor’.

Collega-voetballers uit de Premier League reageren scherp op het verhaal in The Sun. Op Twitter nemen ze het op voor Januzaj. Tottenham-spits Andros Townsend tweette: “Dit soort meisjes maakt me ziek! Ik zal nooit begrijpen hoe dit soort onzin in de krant geraakt”. Even later plaatste hij ook nog een foto van een chocoladereep op Twitter. Die was bestemd voor het meisje, want “zelfs Nando’s was te stijlvol voor haar”.

263 keer gelezen