"Wil na dit seizoen vertrekken"

Maxime Lestienne wil op het einde van het seizoen vertrekken bij Club Brugge. Dat vertelde de aanvaller aan La Dernière Heure. Lestienne was vorig seizoen een van de sterkhouders onder Garrido en kon toen rekenen op intresse van onder andere CSKA Moskou. De Russische club had 11 miljoen euro over voor de Belg.

"Toen Club een bod van 11 miljoen voor me weigerde van CSKA Moskou was ik geflatteerd, maar ik zou toch graag vertrekken na dit seizoen. Ook al lig ik nog onder contract tot 2017", aldus Lestienne. "Ik kijk vaak naar het Engelse voetbal, maar ik verkies het Duitse. Ik zie mezelf wel in de Bundesliga, Italië of Spanje spelen."

Ook Standard heeft al enkele keren aan de mouw van de aanvaller getrokken. "Standard contacteerde me twee keer, een jaar of twee nadat ik hier tekende. Maar ik zat hier goed en wilde mijn familie niet achterlaten", zegt hij.

Dit weekend staat de topper tegen Standard op het programma. Dat is alvast een kans voor de aanvaller om zich weer in de kijker te spelen.

211 keer gelezen