Fellaini neemt het op voor Januzaj

Marouane Fellaini neemt het op voor youngster Adnan Januzaj. Fellaini vraagt aan de FA (Football Association) om de beelden te herbekijken van de wedstrijd Fulham – Machester United. Het gaat meer bepaald over de trap van Fulham-verdediger Sascha Riether op de enkel van Januzaj.

Op het einde van de wedstrijd wilde januzaj tijd winnen aan de cornervlag, maar Riether werkte de aanvaller op de grond en kon het niet laten om eens goed op de enkel te trappen in plaats van op de bal.

Scheidsrechter Lee Probert zag de fout niet. “voor mij was het een rode kaart voor de rechtsback. Ik hoop dat de scheidsrechter de beelden nog eens bekijkt”, aldus Fellaini.

Ook beide trainers hadden het incident niet opgemerkt, maar de FA kan kon wel nog acties ondernemen op basis van de beelden. “Dat zou jammer zijn”, zei Fulham-coach Martin Jol. Jammer dan voor Fulham, want de FA zal Reither vervolgen op basis van de televisiebeelden.

Sascha Riether verontschuldigde zich intussen wel al op Twitter bij zowel Adnan Januzaj als bij de supporters en teamgenoten.

Bekijk hieronder zelf nog eens de beelden:

 

253 keer gelezen