Poppe: "Ik wil me heel erg excuseren"

Het bestuur van Waasland-Beveren verontschuldigt zich bij de supporters voor de zwakke prestatie in de Wase derby. Het verloor met 0-2 van Lokeren. Na twaalf speeldagen staat Waasland-Beveren voorlaatste in de stand met 8 punten.

Algemeen manager Dirk Poppe richtte zich op de clubwebsite persoonlijk tot de supporters. "Hiermee zou ik me persoonlijk heel erg willen excuseren voor de prestatie van ons team van afgelopen zaterdag", zegt hij. "Ik ben ervan overtuigd dat dit niet alleen voor mij en het voltallige bestuur een enorme ontgoocheling was, maar dat het zeker voor jullie, trouwe aanhangers van onze club, een echte kaakslag was.”

Poppe zegt zich met het bestuur te zullen buigen over te ondernemen acties en hij stelt zowel de sportieve staf als de spelers verantwoordelijk voor het zwakke optreden. "Anderzijds blijf ik geloven in de kwaliteiten van onze spelers, maar de goede voornemens en de tot op vandaag ijdel gebleken beloften moeten nu maar eens omgezet worden in daden.”

De manager roept de supporters op om de ploeg massaal te komen steunen in de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. Donderdag speelt Waasland-Beveren tegen leider Standard.

131 keer gelezen