Tchité opnieuw richting A-kern?

Mémé Tchité traint al een tijdje mee met de beloften van Club Brugge, maar sinds de aanstellingen van Michel Preud’homme als trainer van blauw-zwart lijkt hier verandering in te komen.

Het Laatste Nieuws meldt dat de Brugse goalgetter zich heeft herpakt op training en opnieuw volle inzet toont. Een terugkeer naar de A-kern lijkt dus in de maak. Preud'homme benadrukt wel dat er nog geen beslissing is genomen, maar dat deze wel spoedig zal volgen.

Tchité is geen onbekende voor Preud’homme, ze kwamen elkaar al eens tegen bij Standard. Of de samenwerking nu ook bij Club een even gunstig resultaat zal opleveren zal de toekomst moeten uitwijzen.

Opvallend is ook dat Club een licentie heeft aangevraagd voor keeperstrainer Ricardo Lopez (41). Sven Dhoest is nog aan het revalideren van een operatie aan de knie, en Kujovic is ook niet 100% fit. Club wil geen risico lopen en heeft dus een licentie aangevraagd. "Ricardo Lopez was tot voor zes maanden nog actief bij Osasuna. Hij is dus zeker nog niet versleten", zegt Michel Preud'homme.

289 keer gelezen