Vader Januzaj kwaad op WIlmots

De vader van Adnan Januzaj, het jeugdtalent bij Manchester United, is kwaad op Marc Wilmots. Die zei in een interview aan de RTBF dat hij zich niet zou laten chanteren door spelers, die geselecteerd willen worden voor de Rode Duivels. De vader van Januzaj wil dat zijn zoon pas kiest voor de Duivels als hij zeker is dat hij een basisplaats krijgt. Wilmots vindt dat iedereen zijn plaats moet verdienen in de ploeg.

Papa Januzj gaf meteen te kennen dat hij de uitspraak van Wilmots niet pikt. “Het is een schande dat nu gezegd wordt dat wij hem zouden chanteren. Wij zijn nooit vragende partij geweest voor een selectie, integendeel. Adnan kiest wanneer hij een basisplaats heeft veroverd, en dat is nog altijd niet het geval. Het is volledig uit de lucht gegrepen dat wij voorwaarden zouden stellen zodat Adnan voor België zou kiezen. Van die geruchten klopt helemaal niets. Het is Wilmots die ons probeert te chanteren, laat dit duidelijk zijn. Op deze manier zal mijn zoon nooit voor de Rode Duivels spelen.”

Januzaj werd opgeroepen voor de nationale selectie als vervanging voor Kompany voor de wedstrijden tegen Kroatië en Wales, maar hij stuurde zijn kat. Januzaj kan kiezen tussen Kosovo, Albanië, Turkije, Servië, België en op termijn misschien zelfs Engeland. Voorlopig kiest hij voor geen enkel land.

200 keer gelezen