AC Milan - PSV woensdag bij 2BE

Wie haalt de Champions League? De jonkies van PSV of het routineuze AC Milan? Enkele dagen voor de 100ste clubverjaardag moet PSV proberen stunten in San Siro. Kan dat?

Milan had dit weekend alvast een offday bij de start van de Serie A in Italië. Onderuit tegen promovendus en degradatiekandidaat Hellas Verona. Niet meteen een vertrouwen gevende prestatie. Maar bij PSV zelf was het niet veel beter. Een zuinige 1-1 in de slotfase tegen een evenmin spraakmakend Heracles.

En toch. Eindhoven rekent op de terugkeer van Zakaria Bakkali, gesel van Zulte Waregem, in de heenwedstrijd geblesseerd langs de zijlijn.

Wedstrijd met herinneringen 

In 2005 was San Siro het eindstation voor PSV in de Champions League. Trainer Phillip Cocu, toen één van de hoofdrolspelers, rekent op zijn jonge bende om de poulefase te halen. 

2BE stuurt voor deze schitterende affiche Jan Dewijngaert (commentator) en Tom Soetaers (co-commentator) naar Milaan. In de studio leiden Tom Coninx en de immer scherpe Aad De Mos de kijker langs de Europese Champions League velden.

Het mooiste voetbal ter wereld van op de eerste rij: woensdag bij 2BE om 20u25.