Hazard & Co verliezen van Real

Chelsea, met Eden Hazard en Romelu Lukaku in de basiself, is er niet in geslaagd om de Champions Cup in Miami te winnen. Het verloor met 1-3 van Real Madrid, de ex-ploeg van coach José Mourinho. Kevin De Bruyne startte op de bank maar viel in de tweede helft in.

De eerste kansen waren voor Real Madrid. Na twee minuten moest Petr Cech alles uit de kast halen op een schot van Benzema. Iets later zette Marcelo Real dan toch op voorsprong. Hij werkte de 0-1 koel af op een assist van Luka Modric. Amper een paar minuten later kwam Chelsea via Ramires opnieuw langszij. Real Madrid kwam op het halfuur opnieuw op voorsprong, dit keer via een vrije trap van Christiano Ronaldo. Net voor halftime kon Frank Lampard een mooie combinatie van Eden Hazard en Romelu Lukaku niet afwerken, waardoor Chelsea met een achterstand de kleedkamers in moest.

In de tweede helft bleef Romelu Lukaku aan de kant. Hij werd vervangen door Fernando Torres. Kevin De Bruyne kwam Oscar vervangen. Chelsea kreeg opnieuw kansen om de gelijkmaker te scoren. Zo werd Hazard bijna perfect in stelling gebracht door Ramires maar Real-doelman Casillas kon de bal nog net redden. Net voor het uur kreeg Chelsea het deksel nog op de neus. Christiano Ronaldo tekende met een kopbal voor de 1-3.

105 keer gelezen