Vossen: "Hij ging er lekker in"

Jelle Vossen kroonde zich in de slotseconde tot matchwinnaar in Stayen. De aanvaller zette een penalty feilloos om, waardoor Club Brugge met een driepunter de E40 opdraaide.

Club speelde geen overtuigende partij, des te groter was de verlossing na het late doelpunt. “Hij ging er goed in, maar ik ben gewoon blij dat we hier toch nog de overwinning kunnen meenemen. In de afgelopen weken hadden we op verplaatsing meer kunnen pakken dan we effectief gedaan hebben. Met een punt hier gingen we met een lastig gevoel terug naar Brugge”, aldus Vossen. Volgens de doelpuntenmaker beging Djene een duwfout. “Ik denk dat het penalty was. Hij duwt me volledig weg. Het was even de zenuwen onder controle houden en de bal tegen de netten te prikken.”

Michel Preud’homme daarentegen was minder tevreden met het voetbal van vandaag. “Ik ben niet tevreden over de ziel van het voetbal in het algemeen. Dit voetbal maakt me niet blij, maar ik neem het mee. Ik vind wel dat we het verdiend naar onze kant getrokken hebben.”