Carrasco maakt eerste hattrick

Atlético Madrid heeft zaterdag met maar liefst 7-1 gewonnen van Granada. Onze landgenoot Yannick Carrasco was de grote uitblinker bij Los Colchoneros. Hij was goed voor drie van de zeven doelpunten, meteen de eerste hattrick uit zijn profcarrière.

Atlético kwam eerst nog op achterstand tegen Granada, de laatste in de Primera Division, maar nadien begon Carrasco aan zijn doelpuntenreeks. Voor de pauze versloeg hij twee keer doelman Ochoa en na de rust deed hij daar nog een goaltje bij. Geen zuivere hattrick dus, maar toch een fantastische prestatie van de Rode Duivel die in een uitstekende vorm verkeerd. Twee weken geleden scoorde hij al tegen Bayern München in de Champions League en ook bij de Rode Duivels speelde hij sterk. De drie doelpunten tegen Granada zijn meteen ook zijn eerste competitiegoals van het seizoen.

Na de drie treffers van Carrasco diepte Atlético de score nog verder uit. Galtán maakte er twee en Correa en Tiago zorgden voor de 6-1 en 7-1. In het klassement staat Atlético Madrid voorlopig alleen aan de leiding.

Bekijk hier nog eens de drie doelpunten van Yannick Carrasco.