De Bruyne: "Back to work"

Kevin De Bruyne is back. De middenvelder van Manchester City kondigt met een filmpje op de sociale media aan dat hij weer fit is en ook trainer Pep Guardiola zegt dat onze landgenoot zaterdag kan spelen tegen Everton.

De Bruyne viel eind september uit met een hamstringblessure in de wedstrijd tegen Swansea. Daardoor miste hij ook de WK-kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina en Gibraltar. Verwacht werd dat onze landgenoot een viertal weken aan de kant zou staan, maar na minder dan drie weken lijkt hij weer helemaal fit.

Of De Bruyne zaterdag ook start in de wedstrijd tegen Everton, is nog niet duidelijk. Maar zin heeft hij er duidelijk wel in. Dat blijkt uit de boodschap die hij in zijn filmpje meedeelt: “Let’s get back to work.”

De terugkeer van Kevin De Bruyne is goed nieuws voor Manchester City. Zeker met oog op volgende week, wanneer de Citizens naar Barcelona trekken voor hun derde groepswedstrijd in de Champions League. Ook Barça kreeg vrijdag goed nieuws te horen, want ook Lionel Messi is weer helemaal fit. Spektakel verzekerd dus en u hoeft niets te missen van de match, want wij zenden ze woensdag live uit op Q2.