Nainggolan reageert op "zever"

Radja Nainggolan bijt van zich af nadat hij vrijdag een oefenwedstrijdje speelde tegen de beloften van AS Roma, terwijl hij geblesseerd afhaakte voor de Rode Duivels. “Ik lees er enkel zever over”, reageert hij via Twitter.

Nainggolan was door bondscoach Roberto Martinez opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina en Gibraltar, maar moest uiteindelijk forfait geven met een dijbeenblessure. “Ik ben aan het proberen fysiek in orde te komen”, schrijft Nainggolan in een bericht op Twitter. “Is een vriendschappelijke wedstrijd tegen de jeugd om fit te geraken even hard of zwaar al een officiële wedstrijd? Ik ben niet fit genoeg om een officiële wedstrijd te spelen.”

Roberto Martinez wist dat Nainggolan in Rome aan zijn revalidatie aan het werken was, maar niet dat de middenvelder zou opdraven in een oefenpartij. "We moeten nog wat meer informatie verkrijgen omtrent de aard van die wedstrijd. We zullen dit wel helemaal uitspitten", vertelde de bondscoach vrijdag na de met 4-0 gewonnen interland tegen Bosnië Herzegovina.